Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
0 beğenilme 0 beğenilmeme
502 kez görüntülendi

Bu (sansur) cok acil gereken soruyu sirf egosu yuzunden kaldirdi o (sansur) yuzunden 0 aldim

Serbest kategorisinde (11 puan) tarafından 
tarafından yeniden kategorilendirildi | 502 kez görüntülendi

Benim yuzumden mi sifir aldin? Bu nasil benim yuzumden olabilir? 

Öncelikle hiçbir admin keyfi soru kaldırmaz. Kurallara aykırı ve düzeltilebilirse adminler düzeltir veya uyarır. Uyarılara rağmen düzeltilmemişse soru kaldırılır bu iş 1.5 senedir böyle... Ha alınan 0 yüzünden başka insanları suçlamak neyin göstergesidir bunu okuyucunun insiyatifine bırakıyorum. Hadi diyelim ki -olmaz ama- Sercan hoca yüzünden 0 aldınız. Bunu saygı çerçevesinde ifade edelim ki insanlıktan da 0 almayalım.

Merhabalar. 1 bile almanızı sağlayacak çok kötü, berbat, alakasız bir çözüm yapamadınız mı? Durumunuz için gerçekten çok üzüldüm. 
Bu arada hocamızdaki ego değil aslında. Özseverlik diyelim, maksimal düzeydeyken çok tehlikelidir fakat optimal düzeyde yaşamın devamı için gereklidir. 
Size de tavsiye ederiz. Beyninizi sevmenizle başlayacak her şey, biraz uğraş, biraz emek.. Saygılar.

sansurun yaşı olmaz iksiks kardeş.hayırdır ? senin bi sıkıntınmı var ?

Bu site de birinci sırada olan(incelerseniz görürsünüz) bir arkadaşımız,çok kıymetli ve bir o kadar da değerli sayın Sercan hoca için bu yakıştırmalar ve ithamları hiç ama hiç kabul etmiyorum. Her soruya çok samimi ve güzel cevaplar,yorumlar veren sitenin bu hale gelmesinde  emeği çok fazla olan bir kıymettir Sercan hoca. Bütün bunları çok samimiyetle ve içten söylüyorum. 

Eğer sizin sorunuz silinmişse neden silindiğini ön yargısız ve başarabilirseniz tarafsız bir değerlendirme ile bir kez daha düşünün bakalım. Sizinle bir husumeti yoksa ve size yapılan uyarılara kulak asmadıysanız ne yapılmalıydı? Kendinize ayna tutun ve öz eleştiride bulunun bakalım. Neden silindi?

beyin nakli şart

Mehmet hocama sonuna kadar katılıyorum, Sercan hoca adamdır, candır... Yedirmeyiz :)

sercan hoca bey diyeceksiniz !

Biraz da ben yorum yapayım. 

Sayın @Xxxxx,

Sınavdan 0 almanız sorumluluğunu birine yüklemek size zarar verir. Bahsi geçen kullanıcı sorunuzu kaldırmasa da sınavdan 100 alsaydınız çok mutlu mu olacaktınız? Eleştirmek gerçekten yapılmadan önce defalarca düşünülmesi gereken bir eylemdir. Kişi ancak kendini eleştirirken acımasız olmalıdır ki yükselebilsin.

Kaldı ki bu sitedeki herhangi bir uzmanın bir soruyu durduk yere kaldıracağına inanamam. Burada herkes gönüllülük esasıyla bir şeyler paylaşmaya, öğrenmeye ve öğretmeye çalışıyor. Amacımız kimseyi sınavlara hazırlamak ya da kimsenin ödevini yapmak değil. Bu amaçlar dışında sorulmuş, ya da sitenin bazı diğer kurallarına uygun olmayan sorular uyarılar dikkate alınmazsa kaldırılır.

Dahası, Sercan Hocayı ne kadar tanıyorsunuz da kendisini 'egosu yüzünden sorunuzu kaldırmak' ile suçlayabiliyorsunuz?

Her neyse, bundan sonraki sınavlarınızda başarılar. Sorunuz olursa her zaman burdayız.

20,217 soru
21,750 cevap
73,348 yorum
1,973,405 kullanıcı