Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
1 beğenilme 0 beğenilmeme
457 kez görüntülendi

Sayfaya yeni bir düzenleme getirilmiş, güzelde olmuş. Bilgisayar alanında sorular ve kategori eklenmiş. Daha önce bu konulardaki soru ve cevaplar neden kaldırılmıştı? Şimdi neden böyle bir kategori açıldı?

Serbest kategorisinde (1.5k puan) tarafından 
tarafından yeniden kategorilendirildi | 457 kez görüntülendi

Burada konuşulmuştu biraz, yeni gelenler için.

Talebimin sonucunda ne oldu net bilmiyorum. Başlığın gerisinde ilk açıldığında iki kategoriyi destekledim. Birkaç mevzu vardı, bunları hep tartıştık, hepsini hatırlamıyorum.

Bilgisayar Salih'in fikri. Ben de destekliyorum tekrardan. Umarım bilirkişi sayısı artar, arttırılır, destek verilir.

Yok Sercan, herhangi bir açıklama istemiyorum; belirttiğin gibi zaman kaybından başka birşey olmaz. 

1 cevap

1 beğenilme 0 beğenilmeme

Soruyu biraz daha konunun özüne getirmek için ben hafifçe düzenledim. Bu düzenlenmiş haliyle de cevaplıyorum.


Sitenin hem teknik hem içerik kısmına epeyce bir emek verdikten sonra başka işlerden burası ile hakkıyla ilgilenemedim bir süre. Bu sırada çok sağolsunlar Sercan ve Anıl başta olmak üzere bir grup admin büyük emekle işleri yürütmeye, geliştirmeye devam ettiler. Bu sırada çeşitli denemeler yapmışlar, fizik kategorisini tutturmuşlar mesela. Şimdi yeniden zamanımın bir kısmını matkafasına ayırıp geliştirmek için çalışacağım.


Bilgisayar bilimleri kategorisi benim daha projenin ilk başlarında çok istediğim bir kategoriydi fakat şu ana kadar akademisyen arkadaşlardan istediğim yardımlar boşa düştü, biz ilgileniriz diyen çıkmadı. Benim bu konularda bir miktar bilgim var ama kendi kendime de cesaret edemedim. Bu işlerin okullusu akademisyeni değilim, alaylı bir bilgisayarcılık benimkisi, halka açık bir platformda işin en ince yönlerini en derin manalarını bilenler dururken ben çıkıp yazmak istemedim. Gel gör ki böyle olunca da bu kategori bir türlü hayata geçmiyor. Artık gözümü kararttım, bu işi yapacağım. Yeterince çalışıp içeriği yavaş yavaş da olsa zenginleştirirsem nihayetinde bu kategoriler de işler hale gelecektir. 3-4 ay verin bana :)

(1.8k puan) tarafından 
20,200 soru
21,726 cevap
73,275 yorum
1,887,836 kullanıcı