Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
2 beğenilme 0 beğenilmeme
601 kez görüntülendi

Matematik Kafasi kendisini 2 sene sonra nerede goruyor?

Hedefleri neler?

Serbest kategorisinde (25.3k puan) tarafından  | 601 kez görüntülendi

Zaman zaman güzel paylaşımlar oldu. Devamını temenni ediyorum. Üye sayısı artıkça güzel paylaşımlar da artacaktır diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

1 yıl sonra,1.kadir isyanı ile sitenin sallanacağını hisediyorum.sorumluların kovulması ile isyan bitecektir :D

Orta öğretimdeki ezberlenen şeylerin çogunu not etmiştim ve not ettiklerimin çogunu sordum:) yüksek lisans ve doktoradaki ezberletilen şeyleride siz gözler önüne seriniz.Bu arada emeği geçen herkese teşekkürler en azından türkçe bir dağarcığımız var.

Matematikkafasının bir üyesi olarak bu gidişle çok ilerlenemez , birkere sayfanın lys-ygs odaklı olmasından çok ortaögretim-lisans-akademik gibi ve daha güzel mantık içeren matematik felsefesi içeren şeylere odaklanması gerekiyor.

Bide sitede gerekli bazı işlevsellikler var bunlar halledilmeli.

                          $\leftarrow\star$fotonyiyenadam$\star\rightarrow$

Hedefleri nelerdir diye bir soru bence olmamış .Hedefleri neler olmalı desek daha doğru olmaz mıydı ? sayın hocalarım?

Benim aklımda daha değişik şeyler var bunu hayata geçirmeye çalışacağım gelecek sene :) 

Fikrim şöyle : Malum herkezde artık akıllı telefonlar mevcut , Akıllı telefonlar için uyumlu (Android) bi uygulama yapmayı düşünüyorum. Bu uygulamanın içeriği ise soruların telefondan çekilip yüklenmesi olacak , Uygulamada sizin gibi öğretmenlerimiz hocalarımız olacak :) ve tabiki bizim gibi yardımsever üyeler.. Resim çekip atmak çok kolay öğrenciyi rahata alıştırabilir diye düşünceleri olabilir hocalarımızın. Ama ben şöyle düşünüyorum latex kodlarını kullanmayı bilmeyip sorularını soramayan bir çok kişi olduğunu düşünüyorum .. Belki bu sayede daha kolay olur ve sorularını rahat sorabilirler :) Sizinde fikirlerinizi alabilirim.. Ama önce İyi bir üniversite kazanmam lazım :) ondan sonra bunu fikrimi işleme dökebilirim..

Ben şu an ygs-lys odaklı faydalanıyorum ama seneye makine mühendisliği içerisinde olacağım için benim açımdan bir faydası kalmayacak.Bence de fotonyiyenadam'ın söylediği gibi akademik konulara ağırlık verilmesi gerekiyor.

Bir de ben mühendislik içerisinde olacağım için bana akademik kısım biraz yabancı gelecek bence ayrı olarak bir İspatlar bölümü açılsa ve orada herkes her şeyin ispatını sorsa,çözse böylece ispatlar kategori olarak bulunsa daha işlevsel olur.İspatlar bence önemli. 

kategorilendirmek Vb gibi siteyi yenilemek için çalışan kimse yok...çok önceden bir liste hazırlayıp editörlere iletmiştim.yanıt gelmedi.zaten değişiklik olsa anlarız :).sitede hiçbir değişiklik olmayacak.bu düzen böyle devam eder.(sitenin kurucusu ilglenmediği sürece)

Aynen site sanki biraz kurulup kenara atılmış gibi duruyor.Bizden başka kimse yok

gibi ? :D,böyle olması iyi aslında,devam devam :)

20,200 soru
21,728 cevap
73,275 yorum
1,887,994 kullanıcı