Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
0 beğenilme 0 beğenilmeme
430 kez görüntülendi
Ödevde materyal hazırlanmasını istemiş hoca ve ben hiçbir şey anlamadım normal bir konu anlatımı istemiyor kendisi materyal üzerinden istiyor. Çok araştırmama rağmen anlatabileceğim bir materyal bulamadım. En azından fikir açısından örnek verebilir misiniz?
Orta Öğretim Matematik kategorisinde (11 puan) tarafından  | 430 kez görüntülendi
Başkasından bulduğunuz materyalden anlatmak zor olur bence trigonometrinin alt başlıklarıni iyice çalışın formülleri ise ispata dökün bence en iyi materyal budur trigonometrinin kişiden kişiye değişen bı konu değildir ezberle birşey anlatılmaz bence ama tabi sizin kararınız yinede.
Bizim zamanımızda trigonometri çemberi  vardı. Ama bunu her kıratsiyecide bulamazsınız. Tabii açı ölçer, pergel ve gönye de olamalıdır. Milli Eğitim bakanlığına bağlı Ders araç ve gereçleri merkezi diye Ankara'da bir yer vardı. hala var mı bilmiyorum. İnternetten araştırırsanız hem bu materyallerin neler olduğunu hem de temin edebilirsiniz diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
Bence trigonometrinin neden mükemmel olduğunu araştırabilirsin. Ben sana polis abilerimizin cinayet soruşturmalarında sık sık trigonometri kullandığını söylesem? İnternette ne kadar bilgi vardır bilemem ama bir araştır belki bir şeyler bulursun ya da bulamasan bile ilham olur.
20,206 soru
21,731 cevap
73,292 yorum
1,893,109 kullanıcı