Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
0 beğenilme 0 beğenilmeme
458 kez görüntülendi

Gerçekten de bu site kadar saçma bi bu site görmedim soru sordum bana cevap olarak sen bu soruysoruyu çözerken ne yaptın dediler cozseydim sormazdım büyük ihtimal site adminleri bu mesajı yediremeyip silecekler veya beni atacaklar ama beni atarlarsa veya mesajı silerlerse şundan emin olun ki   kesinlikle dediklerim doğru olduğunu görmüşler ve başkalarında görmesini istememektedirler 

Saygilar (!)

Serbest kategorisinde (11 puan) tarafından 
tarafından yeniden kategorilendirildi | 458 kez görüntülendi

Merhabalar "Silent scream" siteden faydalanmak için önce Türkçeyi anlaşılır bir biçimde yazmalıyız.

http://www.tdk.gov.tr/

daha sonra soru sor sayfasından kuralları okuyabilirsiniz, ayrıca "bu soru hakkında ne denedin, neler çabaladın" demek doğru bir soru değil mi? Eğer sen kendi sorun hakkında birşey çabalamadıysan diğer insanlar neden çabalamak istesin? veya diğer yardım etmek isteyen insanlar neler denedigini bilmeden nasıl yardım etsin?

<p> Ben cabalamadan neden sorayim ki
</p>

madem cabaladın cabanı yaz diyorlar zaten.

Silent scream...

1- Ben çabalamadan neden sorayım ki demişsin. Kimse çabalamadığını iddia etmiyor. Ama çabalamadan soru soran da olabilir, neden olmasın ki, zira çabalamadan soru sormak, çabalamaktan daha kolay.

2- Denemelerini kıllık olsun diye yaz demiyoruz. Senin seviyeni, yaklaşımını görünce, soruyu nasıl bir şekilde açıklamamız gerektiğini de anlıyoruz.

3- Sitede soru çözenler ve soru soranlar aynı kişiler. Senin soruları çözsünler diye beklediğin insanlar, gönüllü, keyifleri isterse soru çözüyor. Benim sorum var diye ortaya çıkan bin kişi var, içlerinden kendilerine hitap eden soruları çözüyorlar genelde. Bu sorular da, çözümünü yazmaya gayret etmiş kişilerin soruları oluyor genelde. 

4- Burada sansür yok. Ancak yarın bu soruyu kapatacağım. Çünkü bu bir soru değil, terbiyesizce yazılmış bir şımarıklık. Edepsizlik. İlla böyle bir şey yazmak istiyorsan, uygun bulduğun soruların altına yorum olarak yazabilirsin. Şurası uygun olabilir: http://matkafasi.com/108881/site-kurallarini-nasil-uygulamak-gerek?show=108881#q108881

5- Site adminlerinin işi gücü yok, senin mesajlarını silecek, seni siteden atacak!

20,200 soru
21,728 cevap
73,277 yorum
1,888,023 kullanıcı