Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
1 beğenilme 0 beğenilmeme
312 kez görüntülendi

Geometri sorularını çizme yada çizerek sitede çözüp palaşma gibi bir program siteye yüklenemiyor mu soruların cevaplarını  yazarak ifade etmek zor oluyor soruları şekil ile  çözüp paylaşma gibi birşey olsa keşke 

Serbest kategorisinde (1.5k puan) tarafından  | 312 kez görüntülendi
Sorduğun soru nantıklı mı hiç olsa zaten burada siteye koyarlardı sıkıntı çekmezdi hiç kimse demek ki yok böyle bir program!!

Kendi kendine konusmus gibi olmussun.

Gelismis sitelerde bile bu mevcut degil, insanlar hazir geometri programlarini kullaniyorlar. Zaten gelismis dedigim de math.stack.exchange..

Geometri programlarinin buyuklugu hakkinda bilgim olmadigindan eklenmesi hakkinda sadece daha gelismis siteyi baz aldim, belki de hali hazirda dis programlar varken eklemeyi gereksiz bulmuslardir.

Kimse cevap vermeyince site adına ben cevap vereyim dedim :) hmm anladm zaten koysalarda kullanamam benimki  lüzumsuzluk :)

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

Kusura bakmayin epeyce zamandir buradaki sorulari takip edemiyorum. Su an bunu yapmanin kolay bir yolu yok fakat teknik olarak imkansiz degil kesinlikle. Daha evvel de bir uzmanimiz bundan bahsetmisti. Paramiz pulumuz biraz daha iyi olursa (yan taraftaki bagis yapin butonunu hatirlatayim bu vesileyle) birilerini bunu yaptirabiliriz.

mathoverflow gibi sitelerde boyle bir destek yok cunku (bize lisede ogretilen manasiyla) geometri guncel matematigin bir parcasi degil.

(1.8k puan) tarafından 
20,208 soru
21,732 cevap
73,299 yorum
1,906,748 kullanıcı