Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
5 beğenilme 0 beğenilmeme
700 kez görüntülendi
Kimsenin , ne üniversite hocası ,ne öğrenci olduğu hakkında bir bilgi yok sanırım kişi bilgilerine yazmayınca da bilemeyiz, bu durumu aydınlatma şansımız yok mu ? Mesela serbest kısmında özellikle hocalar hakkında kısa bir bilgilendirme olma şansı yok mu ? Sitede yeniyim daha bu site çok keşfedilecekmiş gibi gözüküyor, şahsen ben ona göre soru yöneltmek istiyorum bazen adı ile yazacak oluyorum sonra düşünüyorum Hoca olabilir saygısızlık olmasın diye bunun için düzenleme şansımız varsa çok iyi olur umarım kendimi anlatabilmişimdir
Serbest kategorisinde (96 puan) tarafından  | 700 kez görüntülendi

Kimin hoca olup olmadığını bence bilmene gerek yok.

Sorunu sor, soruyu görenler yorum yapıyor, cevap yazıyor.

Sen de yorum olarak istediğin soruyu sorabilirsin,

anlamadığın yerleri sorabilir, değişik üyelerden cevap ve yorum alabilirsin.

Kolay yada zor istediğin soruyu gönderebilirsin.

Ama önce bu soru sitede var mı diye araştır.


Onu yapıyorum zaten , kusura bakmayın bende alışkanlık olmuş. Direkmen karşımdakini robot gibi görüp soru sormam  yeterlidir, bu site bunun için zaten teşekkürler

yeni bir foton mu doğuyor nedir  :):)   bu tür konuları hep ben yazardım kimse tınlamazdı, ama forumdakiler seni çok sevdi sanırım  , ben de robotlugu sevmezdim biraz robotlaştım, ama sana şunu söyleyebilirim okadar güzel insanlar varki ,adam çok süper bir üniversitede yükseklısansta veya doktorada ama sana 0 egoyla yardım etmeye calısıyor, sana deger verıyor , ben bunu deneyleyerek gördüm , çok meraklı ol ve araştır ve buraya sor, emin ol çok şey öğrenirsin, 3ay önce kayıt oldum, 3 ay da öğrendiğim çok şey var ve en iyi olan şey ise, kendi kendine çalışmayı öğreniyorsun.Hocalarıma arkadaşlarıma buradan birkez daha teşekkürler iyi insanlarsınız kutsal şeyler bozmasın bu iyiliği :) :)

Robot gibi de görme yahu :)
Karşındaki insana "sen" demek, daha az saygı göstermek demek değil ki. Zaten herkesin eşit olduğu çok fazla yer yok hayatımızda. Bari burada eşit olalım. Ben fotonyiyenadam ı zar zor ikna ettim bana sadece Özgür diyebilsin diye. Hala arada siz diye hitap ediyor, onu da düzelteceğiz yakında.

Ben hocayım mı yazsın insanlar. Bence çok itici, ıyk :/ mesela Özgür hoca değil, bazı konuları biliyor, bence böylesi daha iyi. Özgür BazıKonularıBilir..

Foton da iyi kıskanmış :) çaktırmamaya da çalışmamış hatta :)

Sercan hocam , hayır öyle değil tabi :) Ayıptır söylemesi ben dün biraz mahcup oldum size karşı hoca olduğunuzuda bilmiyordum eski gönderilerinize bakıp anladım yoksa direk adınızla hitap edecektim , sonra matematik bölümü ile ilgili yorumunuzu biraz tersler gibi oldum kusura bakmayın öncellikle,
Ben pc başında pek aktif insan değilim kullandığım sosyal medya hesabıda olmaz, 1 hafta önce okuldaki matematik öğretmenim sayesinde keşfettim  bu siteyi o buradaki aramadan çok sorusunun cevabını bulduğunu söylemişti bana, benim matematiğe karşı farklı meraklarım olduğundan bana tavsiye etti çok şey katabilir diyerekten ve beni uyardı "Bize gösterdiğin saygıyı ordada göstermeni isterim bilgi bakımından çok iyi konumda kişiler var" demişti. Ki burada ben yorum atarken abartmıyorum 15 dakikayı geçkin süre düşündüğüm oldu çoğu zaman özellikle foton arkadaşıma yorum atacağım zaman:) çünkü gerçekten sağlam bilgilere sahip abimi desem hocamı desem diye (ben biraz içten konuşmayı seven birisiyim) sen biz siz muhabbetini pek sevmiyorum :)
Mesela Özgürünki bir çözüm ben hoca değilim :)) 
Foton arkadaşım ben daha 4-5 günlüğüm senin bilgi düzeyine gelmem için çok merak ediip çok araştırmam gerekecek sanırım:)

Ben de hoca denmesini pek şey etmiyorum. İnsani saygı yeter. Hoca kelimesi ile insani saygı da gelmiyor. Örnek cümle "senin gibi hocanın". 

"seni hoca yapanın".çoğaltılabilir.

:) çok hazırcevapsınız o kısımdan düşünmemiştim :D

Sercan bey çok fişeq bir insandır evet

Sercan Hocam şu delilere de bir çözüm bulsanız bence iyi edersiniz :)

"Mad"Man iste, bir sey desek tam tersini yapma olasiligi daha cok..

20,199 soru
21,725 cevap
73,270 yorum
1,885,741 kullanıcı