Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
0 beğenilme 0 beğenilmeme
631 kez görüntülendi
Hocalarım ben yeni mezunum. matematik öğretmeni olarak ilk defa bir temel lisede işe başlayacağım. bana hiçbir şekilde müfredat vermediler. internetten araştırsam da ne kadar, tarihleri konusunda tereddüt yaşıyorum müfredatların. 11. sınıflar için biri kompleks sayılarla başlayacağımı söylerken bir diğeri mantıkla başlayacağımı söylüyor. burada meb de veya benim gibi bir lise yahut dershanede görev alan hocalarım varsa bana ayrıntılı bir şekilde lise matematik müfredatı verebilirler mi ? şansa pazartesi günü lise 1-2-3-4 hepsine dersim olacak. biraz aciliyetim var. durumumu anlayıp, okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Orta Öğretim Matematik kategorisinde (13 puan) tarafından  | 631 kez görüntülendi

MEB den indireceginiz müfredat proğramları günceldir. Ayrıca 11. sınıflarda komplex sayıldan başlanılıyor.

temel matematik ve ileri matematik olarak ayrılmış. bu sene kompleks sayının ilk konu olmasını bırakın, gösterilmiyormuş bile. bunu bir hocamdan duydum. müsait olmadığı için daha fazla ilgilenemedi. pazartesi iş başı yapacağımı belirttim bu yüzden acil bir cevap almam gerekiyordu. fakat dediğiniz güncel bir bilgi değil. yine de teşekkür ederim. umarım daha yakından bilen ve takip eden biri yardımcı olur bize.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
En İyi Cevap

Son müfredat budur hocam 

matematik_9-12.pdf (0,6 MB)

Your browser does not have a PDF plugin installed.

Download the PDF: matematik_9-12.pdf

(19 puan) tarafından 
tarafından seçilmiş
aradığım buydu hocam çok teşekkür ederim. bunlara daha hızlı internete düştüğü gibi ulaşabilmem lazım sanırım ama acemiliğime verin :) iyi çalışmalar.
20,211 soru
21,737 cevap
73,308 yorum
1,918,818 kullanıcı