Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
0 beğenilme 0 beğenilmeme
373 kez görüntülendi

Sayın Site Yöneticileri,

Siteye sorulan ve çözümü olan bazı soruları arşivlemek, bendiklerime eklemek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim. Teşekkürler.

Serbest kategorisinde (19.2k puan) tarafından  | 373 kez görüntülendi

Ben direk bookmark'lara ekliyorum tarayicimda. Ama tabii, bunlari site icerisinde bir yerde gorsek, bizim sormadigimiz ama cevabini merak ettigimiz bir soruya cevap geldiginde notifikasyon gelebilse falan filan cok guzel olur. Ama bu isin hem maddi boyutu fazla olabilir, hem de baya mesakkatli bir kodlama gerektiriyor olabilir. Iki durumda da site yoneticilerine cok fazla is dusuyor. Kendilerine buradan bir kez daha saygilarimi gonderiyorum. 

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Bu ozellik hep var miydi, yoksa yeni mi eklendi bilmiyorum ama soru basliginin yaninda bir yildiz var. Yildizin uzerine gelince "favorilerime ekle" yaziyor zaten. Yildiza tiklayinca, yildiz altin rengine donusuyor.

Favori sorularimizi gormek icin ise kullanici paneline gidiyoruz (En yukarida "Merhaba, kullanici adi" yazan yerde kullanici adimiza tiklayarak.). Burada favorilerim sekmesi var. Bu sekmede goruldugu gibi, sadece sorulari degil, kisileri, etiketleri ve kategorileri de favorilerimize ekleyebiliyoruz.
(2.5k puan) tarafından 
0 beğenilme 0 beğenilmeme

Benzer soru var olunca yenisini acmak istemedim..

Site yöneticileri için nasil bir külfet ve yük bilemiyorum ama gün geçtikçe sorular artiyor ve benzer basliktaki sorularla daha sık karsilasiyoruz. Hani site de kategoriler gibi etiketlerinde listelendiği bir bolum olsa etiketlere girdigimizde sorulari toplu görüp ihtiyacimiz olan soru var mi yok mu daha kolay ulassak, çok sey mi istemiş olurum? Mesela http://mathoverflow.net deki gibi birşey...sevgiler, saygilar...

(1k puan) tarafından 
20,200 soru
21,726 cevap
73,275 yorum
1,887,793 kullanıcı