Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
2 beğenilme 0 beğenilmeme
267 kez görüntülendi
Merhaba arkadaşlar,

 

Sitede yakşalık $2$ aydır sorduğumuz sorular ve yazdığımız cevaplar/yorumlar 'onay'dan geçerek yayınlanıyor. Benim gibi belli bir mesaj sayısının üstündeki kullanıcılar için mesajları direkt yayınlanma şeklinde düzenleme yapılabilir belki. Onay süresi de bir ya da birkaç gün sürebiliyor.

Örneğin bu mesajı 1 Nisan 2022, öğlen 12:25'te yazıyorum.
Serbest kategorisinde (2.6k puan) tarafından  | 267 kez görüntülendi
Soru, cevap ve yorumları için onay gerekmeyenler kategorisi, bence, biraz daha genişletilebilir.
Selamlar, açıkcası tüm sorumluluğu alıyorum. Çok özür diliyorum. Eskiden böyle bir durum yoktu sanırım sitede bazı değişiklikler yapıldı ana sistem güncellemesi ile. Ben de taşınma ve okul işlerinden dolayı hiç inceleyemedim. Tekrar özür diliyorum. Çok kısa zamanda bu ve bu tarz garipliklerle ilgileniceğim. Ayrıca size onay verdim. Umarım bu sorun daha yaşanmaz. Özel mesajlarda da mı bir sorun var size özel mesaj da atacaktım olmadı.
Şu anda çözüm gönderebiliyorum, ilgilendiğiniz için teşekkürler Anıl bey.
Evet Anıl mesajlaşmada da bir sorun var; kişilere mesaj atılamıyor. Ayrıca uzun süredir sürekli bir şekilde fake kayıtlar alıyoruz. Bu yüzden "Olaylar" butonunda arka arkaya gelen fake kayıtlar görüntülendiğinden, sitedeki faaliyetleri takip etmek zor oluyor.  Bu durumu Salih hocaya ilettim ama henüz bir çözüm bulunamadı.
20,206 soru
21,731 cevap
73,292 yorum
1,892,036 kullanıcı