Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
1 beğenilme 0 beğenilmeme
226 kez görüntülendi

Lütfen soruda sorunuz. Cevabını bilseniz bile hatta mümkünse cevabını bildiğiniz soruları sorunuz ki bizlerin gelişmesine katkısı olsun. Çünkü sorular insanların zihnini açıyor hatta bence cevaplardan çok daha önemli. Birde buradaki sorulmuş pek çok sorunun cevabı zaten diğer dillerdeki kaynaklarda mevcut ama herkesin buna ulaşma şansı yok. Zaten kanımca sitenin kuruluş amaçlarından belkide en önemlisi türkçe yazılmış bir internet kaynağı oluşturmak. Bunun için sorulara ihtiyaç var ve  bu bir kaç kişinin tek başına  yapabileceği bir iş değil. Ben kendi adıma okuduğum kitaplarda/siterde gördüğüm ilgimi çeken soruları soruyum. az olabilir başkalarına ilginç gelmeyebilir ama olsun. sorular bir iki kişininde işine yarasa yeter. Teşekkürler

notu ile kapatıldı: gereksiz
Serbest kategorisinde (1.8k puan) tarafından 
tarafından kapalı | 226 kez görüntülendi

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

Ayni  kisilerden bir rica da ben ediyorum: (Nadir durumlar haric) tam cevap yerine yontem verilmeli. Yontemde takilirsa ilgili kisi altina yorum olarak sorsun "ben surda takildim" diye. Yani biraz is yaptirmak lazim. Ortaogretim icin ozellikle. 

Sitede birisi ayni tarz sorudan 50 adet paylasiyorsa, bu ilk once kendi ayibi, sonra diger 49 soruyu cozen kisilerin ayibi (-midir acaba?) Bir kisi bir kere bile ya sen bunu boyle yazmissin ama bir hata mi olabilir, emin degilim, biraz daha acabilir misiniz demediyse ve bi dunya sorusu cozuluyorsa burda da bir sorun olmali degil mi?

(25.3k puan) tarafından 
tarafından düzenlendi
20,200 soru
21,726 cevap
73,275 yorum
1,887,748 kullanıcı