Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
1 beğenilme 0 beğenilmeme
602 kez görüntülendi

Eger bir editor (ya da herhangi biri) paylastigim bir soruyu (icerik-kategori-etiket) ya da cevabi duzenliyorsa ileti almak istiyorum. 

Ek olarak: Editorlerin hicbir kusurunu gormedim. Hepsine ayri ayri tesekkur ediyorum sityi guzellestirdikleri icin. Sadece dogal olarak bundan haberdar olmak istiyorum. 

Hatta mumkunse degistirilmeden onceki halinin mesaj olarak gonderilmesini bile isterim: Sorunuz/cevabiniz "buydu" ve "bu sekilde" duzenlendi gibi. 

Serbest kategorisinde (25.3k puan) tarafından 
tarafından düzenlendi | 602 kez görüntülendi

Hocam zaten sorusunda duzenleme yapilan kullanici neden duzenlendigi yada sorusu silindiyse neden silindigi uzerine bilgilendirme mesaji aliyor..(en azindan kendi adima bunu yapiyorum..:))

Yeni sistemin olasi sikintilarini tartismak icin actim basligi. Mesaj guzel bir yontem. Fakat neden daha guzelleri olmasin, degil mi? 

aslinda degisen hersey saklansa guzel olurdu

bi kac defa stackexchange'de soru sordum. Birisi duzenledigi zaman, duzenlenmis yerin uzerine cizgi cizilmis sekilde nasil duzenlendigine kadar soyluyor.

aynen o siteler asmislar zaten dakikada 50 soru soruluyor bazen matematikte.

Eski halini görmek iyi olur bence de.

bu eklentının aynısı sıtenın datasına eklenebılır ama dataya erişim şımdılık mümkün degil, herhangı degışıklıkte tum sistem çökebiliyormuş, ilk kuruldugu zaman baya ugraşılmış.

Rivayete gore mi cokuyor? yoksa bir sebebi var mi:)

20,200 soru
21,726 cevap
73,275 yorum
1,887,825 kullanıcı