Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
0 beğenilme 0 beğenilmeme
333 kez görüntülendi

Merhabalar öncelikle. Uzun tutmak istemiyorum benim için o kadar önemli bir soru ki bu konuda tecrübeli insanların tecrübelerinden faydalanmam gerekiyordu ve formunuzu buldum. 

Sorunum şu; Matematik öğrenmeye en temelden başlamış bir sözel öğrencisiyim ve şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat sınavda matematikten çok net yapabilmek için problemler konusunda iyi olmam gerektiğini gördüm ama düşük matematik bilgim ve 0 olan problemler konusundaki bilgimle elim kolum bağlı duruyorum. Çözümlü test kitapları almak istedim ama içeriklerine baktığımda soruların çözümünün anlatımını bile anlamadım. Kötü olduklarından değil tabi ki, bilgim olmadığı için. Bu durumda bana neyi önerirsiniz, bu problemler konusunda YKS'de net yapabilmem için nereden başlamam gerekir(Matematik bilgimin çok çok düşük olduğunu göz önünde bulundurarak). Şimdiden gelecek cevaplar için çok teşekkür ederim ^^.

Serbest kategorisinde (11 puan) tarafından 
tarafından düzenlendi | 333 kez görüntülendi

Hemen, çözemediğin bir problemi buraya yazarak başlayabilirsin. Ama soruyu çözmek için neler düşündüğünü belirtmeyi sakın unutma. 

20,206 soru
21,731 cevap
73,293 yorum
1,894,333 kullanıcı