Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
0 beğenilme 0 beğenilmeme
276 kez görüntülendi

Burada dahi tam kategorisi bulunmasa da emin olamadığım sebebiyle bir yerde bilen birilerine sorma ihtiyacı duydum. Normalde sayısal, eşit ağırlık vb. bir alan seçildiğinde direkt geçiliyor. Biliyorum lakin okulumuzda herkesin sayısala kabul edilmeyeceği, liste oluşturulacağı gibi şeyler öğretmenler tarafından söylendi ve kendi tercihimin onaylanıp onaylanmayacağı konusunda endişeleniyorum. Sayısal okumak istiyorum fakat ya alınmazsam? Ne dil ne de eşit ağırlık okumak zorunda kalırsam devam edeceğimi sanmıyorum. Bu konu hakkında bir şeyler diyebilecek birileri var mı?

Serbest kategorisinde (11 puan) tarafından  | 276 kez görüntülendi

Öyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum, sayısaldaki öğrenci yoğunluğunu azaltmak için baştan göz korkutarak "zaten giremezsiniz" dedirtip yıldırmak falan istemişlerdir belki :D

Böyle bir şeyin yasal olduğunu düşünmüyorum. Eğer başına böyle bir şey gelirse her hafta bir kere okul müdürüne müdür yardımcısına vs. gidip "Ben sayısal istiyorum" diyebilirsin. En sonunda senden bıkıp "Tamam ne istiyorsan al" diyene kadar her hafta gidersin. Seni bu sebepten okuldan da atamazlar. En fazla disiplin cezası falan verirler gözünü korkutmak için. Onu da hangimiz almadık ki?

Benim basima gelmisti. Haber de vermemislerdi. Baktim esit agirlik olarak gozukuyor. Ozgur'un dedigini yaptim sayilir. Ek olarak sayisal dersleri veren ve basarili oldugunu dusunen ogretmenlerinle halletmeye calisabilirsin.

20,200 soru
21,727 cevap
73,275 yorum
1,887,846 kullanıcı