Akademisyenler öncülüğünde matematik/fizik/bilgisayar bilimleri soru cevap platformu
2 beğenilme 0 beğenilmeme
802 kez görüntülendi

Merhabalar, konuyu yanlis actiysam kusura bakmayin ilgili bir alan bulamadim.

Öncelikle yorum-cevap butonlari bazen buga giriyor, bunlara bir göz atilmali.

Belirli puan ustunde kullanicilar baskalarinin sorularini editleyebilmeli(belki halihazirda yapiliyordur da benim puanim yetmedigi icin fark etmemisimdir, o zaman es geciniz bunu lutfen)

Mobilde cok sikinti var. Mesela ben sadece mobilden giriyorum siteye. Butonlar cogu zaman buga giriyor. Soru begenme ya da oylama butonu gozukmuyor bende mesela. (Varsa)

Basa tutturulmus gonderiler(site hakkinda bilgi veren vs.)sorular kisminda gozukmese daha hos bir goruntu olur. Onlari daha farkli bir yere yerlestirmek daha guzel bir goruntu saglayacaktir. Mesela benim gibi mobilden girenler icin cok karisik gozukuyor soru kismi.

X kisisine tiklayarak o kisiyi yoruma otomatik etiketleyebiliriz. Yorumlara puan verilebilmeli.

Soru sorulurken kural ihlali varsa(mesela etiket koymayi unutmak gibi) bu uyari en altta degilde en ustte gosterilmeli. Mobilde en altta gosteriyor.

Ucu cok acik sorular kapatilmali ve soruyu soran kisi uyarilmali. Bazen oyle sorular goruyorum ki, kullanici iki tane denklem yazmis bu kadar. Ne kumeyi soylemis, ne soruyu sormus. Bu tur sorular aninda temizlenmeli. Bunun icinde belirli puan ustundeki kullanicilara yetki verilebilir.

Aklima gelenler simdilik bunlar. Tabii eger bu ozelliklerden bir veya birkaci varsa ve mobilde oldugum icin gozukmuyorsa affiniza siginiyorum.

Serbest kategorisinde (90 puan) tarafından 
tarafından düzenlendi | 802 kez görüntülendi

Duzenlemeye yetkisine sahip yeteri kadar kisi var ve iletisim ile bu kisilerin sayisi artiyor.

Kural ihlallerinde uyari oluyor. Genel olarak bu sorulari koydugumuz bir kutu var. Kisi belirli bir sure duzeltmezse ve sıklıkla bu hatalari yaparsa bu sorular gizleniyor.

Eklenti eklemek kolay olmuyor, fakat etiket olayi calismalar icerisinde. Biz de yavas yavas ogreniyoruz. 

Mobil icin bilgim yok. Bilgisi olan biri yazabilir onlari da. Fakat bilgisayarda boyle bir acik yok.

Tamamdır , sorulardaki başa tutturulanları hallettim ona başka bir çozum yaparım, bu arada bu onerılerı lutfen bana veya dıger arkadaşlara mesaj olarak atınız.Sorularla ilgili kurallar zaten artık sabit, kaliteli bir site olucağız umarım :)

Mesela bu yorumu yazabilmek icin 8 9 defa tikladim yorum butonuna :)

Mobilde soyledigim seyler gozukmuyor acikcasi. Chrome kullaniyorum tarayici olarak da. 

Kural ihlalinde uyaridan kastim mesela etiket eklemeyo unutunca bunu uyaran cumle sorunun en altinda bulunuyor kirmiziyla. Bu cumle en uste tasinmali, mobilde mesela neden soruda hata oldugunu anlamak icin en alta inmek gerekiyor cogu kisi bunu kacirabilir

Bu arada mobılle baya bır sorunumuz var , host'a bir sorayım .

Bu arada Sercan ben de programciyim. Python ile windows altinda cok program yaptim web konusunda pek gelistirmedim kendimi fakat az cok asinayim. Bu soyledigim seylerin hazir template leri internette var. Zor seyler degiller o kadar :) okul dolayisiyla ara verdim yazilima fakat bos vakitlerimde siteyi aktif kullaniyorm ve hep mobilden giriyorum. Mobilde gercekten cok zor kullanim.

Valla mobilden yorum,cevap yazarken kafayı yiyor kanser ediyor beni telefon klavyem android sürümüm 4.4 haberiniz olsun.(Kayıt oldugumdan beri böyle)

Mobil sorunu buyuk bir sorun gibi, foton Adminimiz ilgilenir bu konularla...

Benim önerim: Handan geri gelsin siteye. 

Aynen hocam, keşke hocalar ve meraklı lisans ögrencileriyle dolup taşsak :)

Handan nereye gitti ki?

Merhaba sevgili dostlar. Bu arada Özgür; sana ayrıca selamlar.
"Bu soruyu favorilerime ekle" seçeneğini biraz daha kullanışlı hale getirmek mümkün mü? Mesela o yıldız işaretini alıp, yorum ve cevap butonlarının yanına "favorilere ekle" şeklinde koymak mümkün mü?
20,203 soru
21,729 cevap
73,289 yorum
1,891,231 kullanıcı